Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λαμίας Ζόραν Τόσιτς ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με μήνυμά του στα social media, o πρώην μεσοεπιθετικός της Λαμίας, Ζόραν Τόσιτς ανακοίνωσε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ζόραν Τόσιτς:

«Δυστυχώς, όλα τα καλά έχουν ένα τέλος. Ήλπιζα ότι αυτή η στιγμή δεν θα ερχόταν ποτέ, αλλά τώρα είμαι σίγουρος ότι ήρθε η ώρα να τερματίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Ως παιδί ονειρευόμουν να παίξω για την Παρτιζάν, τη Σερβία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα στα 21 μου. godi. Από την Μπάνατ και την Παρτιζάν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Κολωνία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πίσω στην Παρτιζάν, μετά στην Taizhou Yuanda, στην Tobol και τέλος στον ΠΑΣ Λαμία.

Πολλά τρόπαια, νίκες, ‘σκαμπανεβάσματα’, αλλά η αγάπη ήταν πάντα εκεί. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που έκανε δυνατό αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλους όσους ήταν μαζί μου όλα αυτά τα 20 χρόνια. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τα δέκα χρόνια που παίζω για τη χώρα μου, τη Σερβία. Πάντα εμφανιζόμουν για την εθνική ομάδα με ιδιαίτερη επιθυμία. Τέλος, ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στους οπαδούς των συλλόγων όπου αγωνίστηκα, ένιωθα πάντα πραγματική υποστήριξη.

Φεύγω από το ποδόσφαιρο, αλλά το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να παραμένει η μεγαλύτερη αγάπη και το πάθος μου. Τα λέμε σε κάποιον άλλο ρόλο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook