Πρόκριση με ζόρια για τον Πανσερραϊκό επί της Λάρισας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο δεν έπεισε με την απόδοση της, αλλά το τέρμα του Μπετανκόρ στο όγδοο λεπτό ήταν αρκετό για να της χαρίσει την πρόκριση με 1-0 μέσα στο “AEL FC Arena” επί της Λάρισας.

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0 στο “AEL FC Arena” και πήρε το εισιτήριο για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Σκόρερ του αγώνα ο Μπετανκόρ στο 8′, ενώ οι Σερραίοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Πεταυράκη στο 79′.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Ο Πανσερραϊκός ωστόσο, στην πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι, ευτύχησε να προηγηθεί. Στο 8′ ο Ντέλετιτς έκανε την σέντρα και ο Μπετανκόρ με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι έκτοτε πήραν τα ηνία, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλες φάσεις. Η πρώτη καλή στιγμή, ήρθε στο 27′. Ο Κρητικός έκανε το σουτ, αλλά οι Σερραίοι… σώθηκαν, αφού η μπάλα βρήκε στα σώματα και πέρασε άουτ. Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΛ άγγιξε το γκολ, δύο φορές. Στο 43΄ ο Κρητικός δοκίμασε τα πόδια του, με τον Κατσίκα να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Έλληνας τερματοφύλακας μπλόκαρε το σουτ του Ακόστα. Στο 45′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 2-0 αλλά ο Σάλαζαρ δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Σουλούκο.

Αρκετά νευρικό ήταν το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Η Λάρισα, πατούσε καλύτερα, αλλά ο Πανσερραϊκός ήταν αρκετά συνεπής στο αμυντικό του παιχνίδι. Η καλύτερη στιγμή για τους “βυσσινί” ήρθε στο 69′. Ο Κρητικός έκανε το γύρισμα, ο Φατάι γύρισε το σώμα του, σούταρε αλλά ο Κάτσικας έπεσε στη γωνία του και απόκρουσε θεαματικά. Δέκα λεπτά αργότερα, άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στον αγώνα με τον Πεταυράκη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Πανσερραϊκός υποχώρησε, αλλά κράτησε το μηδέν, με την ομάδα του Χουάν Φεράντο να παίρνει μία δύσκολη πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

ertsports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook