Πετράκης: “Διαφορετικό το παιχνίδι της Κυριακής”

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του αγώνα, λόγω του rotation που έγινε και από τους δύο προπονητές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη τύπου

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: “Από την αρχή δεν ήταν καλή κλήρωση για εμάς και τον ΟΦΗ. Μία καλή ομάδα θα έμενε έξω, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες. Ελέγχαμε το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε δύο γκολ από μεσαία απόσταση. Όλα αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι πέρασε ο πιο τυχερός, για εμάς αυτό το παιχνίδι έχει κλείσει και πλέον εστιάζουμε στο επόμενο σημαντικό παιχνίδι τόσο για εμάς, όσο και για τον ΟΦΗ”.

Για τα δύο παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες: “Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις την ίδια ομάδα μέσα σε λίγες ημέρες. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να σχεδιάσεις για το παιχνίδι αυτό. Υπάρχει η ευκαιρία να μπουν και άλλα παιδιά που δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο. Όταν κάτι δεν μπορούμε να το επαναλάβουμε, πρέπει να συνεχίζουμε και να κάνουμε το καλύτερο για την κάθε στιγμή”.

Για το rotation που έγινε από την πλευρά του: “Ούτε εγώ ήξερα τι θα κάνει ο Δέλλας, ούτε εκείνος τι θα κάνω εγώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα, θέλω να δίνω ευκαιρίες σε παιδιά που μου δείχνουν ότι αξίζουν. Σημαντικό για εμένα ότι έπαιξαν παιδιά νέα και από εμάς, και από τον ΟΦΗ. Με το ίδιο σκεπτικό πήγαμε και πέρυσι στους 4 του κυπέλλου. Ήταν πιο τυχερός ο ΟΦΗ και πέρασε σήμερα, καλή συνέχεια του εύχομαι στο κύπελλο”.

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος: “Θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι σπουδαίο παιχνίδι και για τους δύο, πιστεύω θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook