Εύκολη πρόκριση του Βόλου επί του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι “κυανέρυθροι” της Μαγνησίας δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στην Κρύα Βρύση Πέλλας, καθώς πήραν εύκολα την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας άνετα με 3-0 του τοπικού Απόλλωνα.

Ο Βόλος ήταν το απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση και το απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε, μιλάμε για μία ομάδα της Super League, η οποία απέναντί της είχε μία ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης είχε ήδη “τρυπήσει το ταβάνι του”, καθώς στην προηγούμενη φάση είχε αποκλείσει τη Νίκη Βόλου, που παίζει στη Super League 2. Το σημερινό ματς ήταν ιστορικό για την ομάδα της Πέλλας και γι’ αυτό το γήπεδο ήταν κατάμεστο, από περίπου 2.000 οπαδούς των γηπεδούχων, που δημιούργησαν μία ωραία εικόνα.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία των κινήσεων. Έτσι, άρχισαν να πιέζουν τον Απόλλωνα και κατάφεραν γρήγορα να κάμψουν την αντίστασή του, αφού άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9′. Ο Κόσζτα βγήκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Ο Ούγγρος επιθετικός του Βόλου ήταν αυτός που έκανε και το 2-0 στο 40′. Το 3-0 διαμόρφωσε δύο λεπτά μετά ο Δόσης.

Στη συνέχεια, δεν άλλαξε κάτι. Ο Βόλος κατέβασε ταχύτητα, είχε κάποιες ευκαιρίες για να διευρύνει την έκταση της νίκης του, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ. Πάντως, ακόμη κι έτσι, πήρε εύκολα την πρόκριση. Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Μαγνησίας είχε στον πάγκο τον Λευτέρη Καλογήρου, προπονητή της Κ19, αφού λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση, έγινε γνωστό πως αποχώρησε από την ομάδα ο Βιθέντε Γκόμεζ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ: Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Κοτσίνης (70′ Γραμματικού), Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (70′ Βασιλειάδης), Τσερρίκου, Καράμπελας, Γιόνδης (50′ Τσάνι), Ταουσάνης (59′ Χατζηαλεξιάδης), Τζήμας (70′ Χαβιαρόπουλος).

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Σμέουλερς, Κόσζτα (62′ Κόντε), Βιγιαφάνιες (63′ Λυκουρίνος), Κόμπα (73′ Μπερναντού), Δόσης, Κορέα (46′ Ασλανίδης), Ασενχούν (46′ Νταϊλάνι), Τριανταφύλλου.//Ν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook