Άρης: Χωρίς Μορόν και άλλους πέντε η αποστολή για Εθνικό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Εθνικό, με τον Άκη Μάντζιο να αφήνει εκτός αποστολής τους Λορέν Μορόν, Ούγκο Μάγιο, Ρόμπιν Κουάισον και Φραν Βέλεθ, αλλά και τους τραυματίες Φαμπιάνο Λέισμαν και Σάπι Σουλεϊμάνοφ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό ΟΦΠΦ (25/09), στο πλαίσιο της 4ης φάσης του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης» (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σίντκλεφ, Κυριαζής, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Ρόουζ, Νταρίντα, Ζουλ, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρθία, Σίστο, Σαβέριο, Σαμόρα, Ντιαντί, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Φαμπιάνο Λέισμαν, Σάπι Σουλεϊμάνοφ (τραυματίες), Λορέν Μορόν, Ούγκο Μάγιο, Φραν Βέλεθ, Ρόμπιν Κουάισον, Αγοραστός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook