Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Μάγκνουσον

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, ο Χόρντορ Μάγκνουσον μετρά πια αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Ισλανδός στόπερ είχε κομβικό ρόλο στο «Τριφύλλι», αφού ήταν αυτός που αναλάμβανε να «χτίσει» το παιχνίδι από πίσω. Ο σοβαρός τραυματισμός του ανάγκασε τον Γιοβάνοβιτς να πορευτεί με εναλλακτικό πλάνο, ενώ πλέον έχει συμπληρωθεί σχεδόν ένας χρόνος από εκείνη την ημέρα.

Άπαντες συμφωνούν πως η επιστροφή του Μάγκνουσον θα… λύσει τα χέρια του Ντιέγκο Αλόνσο και θα έιναι πολύ σημαντική για την ομάδα, ενώ πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να συμβεί. Ο παίκτης άλλωστε εδώ και εβδομάδες προπονείται κανονικότατα και χωρίς την παραμικρή ενόχληση και το μόνο που του λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός.

Αυτός θα έρθει μόνο μέσα από τα παιχνίδια και ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι έτοιμος να τον συμπεριλάβει για πρώτη φορά στην αποστολή, κάτι που είναι πιθανό να γίνει και ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Το επόμενο βήμα θα είναι να πάρει και χρόνο συμμετοχής, κάτι που θα εξαρτηθεί από την έκβαση του ματς στο οποίο θα είναι διαθέσιμος για τον προπονητή του.

Σίγουρα πάντως οι «πράσινοι» περιμένουν με μεγάλη προσμονή του comeback του έμπειρου αμυντικού, ο οποίος μαζί με τους Ίνγκασον, Γεντβάι και Σένκεφελντ θα συνθέσει μια πολύ δυνατή τετράδα, την στιγμή που υπάρχει πάντα και ο Πάλμερ-Μπράουν. Ο Αμερικανός βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στην αποστολή του Παναθηναϊκού και είναι επίσης έτοιμος να αγωνιστεί εφόσον χρειαστεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook