Η ΑΕΚ… παρουσίασε τον Μαρσιάλ μέσα σε αγωνιστικό αυτοκίνητο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ως γνωστόν ο ιδιοκτήτης της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος, είναι λάτρης των αγώνων ταχύτητας και η “Ένωση” έφτιαξε ένα τρομερό βίντεο για το τελευταίο της μεταγραφικό απόκτημα, το οποίο παρουσίασε ως συνοδηγό του προέδρου.

«Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι και επίσημα από το απόγευμα της Πέμπτης ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Έπειτα από την αποθέωση που γνώρισε στο αεροδρόμιο μια ημέρα νωρίτερα, ο Γάλλος διεθνής άσος πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έφτασε στην OPAP Αrena για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τους χώρους του γηπέδου μας και το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, ενώ αμέσως μετά συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο. Ο 28χρονος στράικερ έκανε στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας μια μικρή… επίδειξη της τέχνης του και έπειτα ήταν η σειρά του κ. Ηλιόπουλου να του δείξει τη δική του, βάζοντάς τον στη θέση του συνοδηγού ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, με την απαραίτητη προτροπή… να βάλει τη ζώνη του.

Δείτε τις πρώτες στιγμές του Άντονι Μαρσιάλ στα κιτρινόμαυρα, μέσα από την κάμερα του ΑΕΚ TV!» αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook