«Όχι» στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Βόλο από το υπουργείο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Αστυνομία της Θεσσαλίας λένε «όχι» στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΝΠΣ – Μεμονωμένα στο γήπεδο οι φίλαθλοι του Δικεφάλου.

Μπορεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προμηθεύτηκε 4.800 εισιτήρια την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Βόλο (21/9 – 17:00), η μετακίνηση όμως των φιλάθλων του Δικεφάλου θα γίνει μεμονωμένα.

Και αυτό, γιατί μετά από απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού σε συνεργασία με την Αστυνομία Θεσσαλίας, αποφασίστηκε να μην επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση, για «λόγους διαφύλαξης της δημοσίας τάξης».

Η ανακοίνωση:

«Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 21Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook