“Τελειώνει” ο Γρηγορίου από τον Πανσερραϊκό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρελθόν πρόκειται να αποτελέσει, ακόμα και μέσα στην ημέρα ο έμπειρος τεχνικός με τους Χουάν Φεράντο και Λεωνίδα Βόκολο να προβάλλουν ως φαβορί για την αντικατάσταση του.

Ειλημμένη δείχνει η απόφαση για αλλαγή προπονητή στον Πανσερραϊκό, δεδομένης της δυσαρέσκειας για την πορεία και ίσως αυτή είναι και η κοινή επιθυμία των δυο πλευρών, για το καλό της ομάδας και μετά τις χθεσινές αποδοκιμασίες.

Η διοίκηση του Τάσου Καζία δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει σε «ηλεκτροσόκ» και αντικατάσταση του Μιχάλη Γρηγορίου, στην προσπάθεια να γυρίσει το κλίμα, αγωνιστικά, ψυχολογικά και βαθμολογικά, μετά το κακό ξεκίνημα στη Stoiximan Super League, με ένα πόντο σε τέσσερα ματς. Θα είναι μάλλον πολύ μεγάλη έκπληξη αν αποφασιστεί κάτι διαφορετικό και ο Γρηγορίου συνεχίσει.

Ο τρόπος που χάθηκε η νίκη εντός με τον Λεβαδειακό φαίνεται πως ήταν το «κύκνειο άσμα» στον πάγκο των «λιονταριών» για τον Μιχάλη Γρηγορίου για τη δεύτερη θητεία του και άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί ο «χωρισμός» των δυο πλευρών, εκτός πολύ σοβαρού απροόπτου.

Μάλιστα, πληροφορίες του monobala.gr θέλουν τον τεχνικό των Σερραίων να έχει ζητήσει ο ίδιος συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ μέσα στη μέρα, πιθανόν για να παραιτηθεί ή να προκύψει συναινετικό διαζύγιο.

Αβαντάζ (;) Φεράντο, στη λίστα και ο Βόκολος
Όσο για την επόμενη μέρα, ήδη ακούγεται έντονα στις Σέρρες το όνομα του Χουάν Φεράντο, Ισπανού που δούλεψε στο Βόλο και απασχόλησε πριν την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ πρόσφατα είχε ένα πολύ σύντομο πέρασμα από την Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας. Μάλλον δείχνει το μεγάλο φαβορί, χωρίς να αποκλείεται άλλη έκπληξη.

Επίσης, στη λίστα φαίνεται πως βρίσκεται και ο Λεωνίδας Βόκολος, που οδήγησε σε εξαιρετική πορεία πέρυσι τη Λαμία, ενώ ακόμα εργάστηκε σε Καλλιθέα, Πανιώνιο, Ολυμπιακό Βόλου, Kέρκυρα, Παναιγιάλειο, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Εθνική Νέων, διατελώντας και τεχνικός διευθυντής στη Σπάρτα Πράγας και τον Παναθηναϊκό.

monobala.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook