ΑΕΚ: Τελευταία προσπάθεια για να βρουν ομάδα οι Πισάρο, Στάνκοβιτς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λύση για τους Πισάρο, Στάνκοβιτς αναζητούν στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της με την απόκτηση του Πιερό, ενώ η υπόθεση του Φοφανά δεν είχε αίσιο τέλος. Το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κάποιος ελεύθερος παίκτης έως το τέλος του μήνα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με την προσπάθεια να στρέφεται στην προσπάθεια απαλλαγής από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται εκτός πλάνων.

Συγκεκριμένα δύο είναι τα αγκάθια στο ρόστερ της ΑΕΚ, οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Ροδόλφο Πισάρο, που είναι γνωστό από την αρχή της προετοιμασίας ότι δεν υπολογίζονται από τον Ματίας Αλμέιδα. Και τα συμβόλαιά τους είναι αρκετά υψηλά για να μένουν… παρκαρισμένα. Ωστόσο, δεν έχουν βρει ομάδα και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Για τον Μεξικανό άσο υπήρξε μια κρούση από τη Χουάρεζ, αλλά δεν προχώρησε η υπόθεση, ενώ γίνονται προσπάθειες μήπως βρεθεί κάποια ομάδα από την πατρίδα του που θα ενδιαφερθεί την ύστατη ώρα.

Αντίθετα για τον Αυστριακό τερματοφύλακα δεν έχει προκύψει κάτι, ενώ ούτε ο ίδιος έκανε κάποια κίνηση να βρει άλλη ομάδα. Σήμερα ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στην Τουρκία και την Τετάρτη στο Ισραήλ, στο Μεξικό στις 14/9, ενώ στην Αραβία το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει την 1η Οκτωβρίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook