Βόλος: Ψάχνει για μία τελευταία μεταγραφή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σούντγκρεν ίσως να μην είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση για τον Βόλο στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που ολοκληρώνεται αύριο (11/9) για τους παίκτες που έχουν ομάδα.

Το παράθυρο για ελεύθερους ποδοσφαιριστές παραμένει ανοιχτό έως το τέλος του μήνα, δίνοντας χρόνο στους Βολιώτες να βρουν την κατάλληλη επιλογή.

Η ομάδα της Μαγνησίας έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα συνεχίζει να αναζητά έναν παίκτη που θα ενισχύσει τον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στην αναζήτηση για αμυντικό χαφ

Οι Θεσσαλοί έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, μιας επιλογής που θεωρείται κομβική για την τελική κατάρτηση του ρόστερ. Η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ενός 6αριού, κρίνεται απαραίτητη για να θωρακίσει ακόμα περισσότερο το σύνολο της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας, Χοακίν Γκόμεζ επιθυμεί έναν παίκτη με εμπειρία και δυνατότητες που θα λειτουργήσει ως άξονας ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση, προσφέροντας αμυντική κάλυψη, αλλά και σιγουριά στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ένα δυνατό χαφ μπορεί να δώσει την απαιτούμενη ισορροπία στην ομάδα, η οποία έχει θέσει υψηλούς στόχους για τη φετινή σεζόν.

monobala.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook