Αστέρας Τρίπολης: Με Βεργέτη στον πάγκο κόντρα στον Ατρόμητο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά το διαζύγιο του με τον Μίλαν Ράσταβατς, βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου τεχνικού του που θα συνεχίσει το έργο του Σέρβου, μετά το ”ναυάγιο” με τον Ρόμπιι Κιν και τις συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες με τον Κλοντ Μακελελέ για την άκρη του πάγκου των Αρκάδων.

Με αυτό το θολό τοπίο και με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση του Αστέρα με αντίπαλο τον Ατρόμητο το Σάββατο (14/9, 20:00) στο ”Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” οι ιθύνοντες της ομάδας προσανατολίζονται σε ένα γνώριμο πρόσωπο για να κοουτσάρει τους ποδοσφαιριστές στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1.

Ο λόγος για τον Στάικο Βεργέτη ο οποίος από το καλοκαίρι είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά το πέρασμα του από την Ινδία, ώστε να αναλάβει τη νεοσύστατη δεύτερη ομάδα του Αστέρα, ωστόσο οι συγκυρίες τον φέρνουν ξανά στην πόρτα της πρώτης ομάδας την οποία γνωρίζει άριστα.

Ο πολύπειρος προπονητής με καταγωγή από την Τρίπολη, έχει καθίσει στον πάγκο της πρώτης ομάδας του Αστέρα, 135 φορές, έχοντας φτάσει μέχρι και τους ομίλους του Europa League.

Μάλιστα, από το χρονικό σημείο που λύθηκε η συνεργασία του Αστέρα με τον Μίλαν Ράσταβατς, αυτός είναι που μαζί με το τεχνικό του επιτελείο έχει αναλάβει το πρόγραμμα προπόνησης της πρώτης ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook