Γαλλικά ΜΜΕ: Ο Αστέρας είναι κοντά σε συμφωνία με τον Μακελελέ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR προσπαθεί να κάνει το μεγάλο μπαμ προσλαμβάνοντας για τον πάγκο του τον Κλοντ Μακελελέ και σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα “Foot Mercato” ο Γάλλος προπονητής είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στους Αρκάδες.

Ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR χτενίζει εδώ και ημέρες την προπονητική αγορά για να βρει τον διάδοχο του Μίλαν Ράσταβατς στην τεχνική ηγεσία του, με το όνομα του Κλοντ Μακελελέ όχι μόνο να έχει πέσει στο τραπέζι και να εξετάζεται σοβαρά αλλά να έχει πλέον πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί ο ποδοσφαιρικός γάμος των Αρκάδων με τον Γάλλο προπονητή.

Όπως αποκάλυψε την Δευτέρα (9/9) η γαλλική ιστοσελίδα “Foot Mercato”, ο άλλοτε εμβληματικός μέσος των Τσέλσι και Ρεάλ είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Αστέρα Τρίπολης Aktor, που του προσφέρει μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανεώσης για ακόμη έναν χρόνο.

“Μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα για τον Κλοντ Μακελελέ. Ο φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 με την Γαλλία είναι κοντά στο να επιστρέψει στο προσκήνιο μέσω του Αστέρα Τρίπολης Aktor, που αγωνίζεται στην ελληνική Super League.

sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook