Άρης: Φιλικό με την Κ-19 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν σήμερα (6/9) σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα την ομάδα νέων, ενώ ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να χρησιμοποιήσει, κυρίως, παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους επίσημους αγώνες.

Ο Άκης Μάντζιος ήθελε η ομάδα του να διατηρήσει, στο μέτρο του δυνατού, τον αγωνιστικό ρυθμό της το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και αυτός είναι και ο λόγος της διεξαγωγής του σημερινού (6/9) φιλικού προπονητικού χαρακτήρα με την Κ-19 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να επιλέξει για το βασικό σχήμα, κυρίως, ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια. Στη συγκεκριμένη κατηγορία εντάσσεται ο Ζουλ, που πρέπει να βρει τα «πατήματα» του, μετά την τιμωρία του, καθώς είναι πιθανόν να χρειαστεί στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ακόμα, χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Σουλεϊμάνοφ, που έχει εκτίσει τις τρεις από τις πέντε αγωνιστικές της ποινής του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παράλληλα με τις δοκιμές που θα κάνει, ο προπονητής του Άρη θα έχει την ευκαιρία να δει ξανά και ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook