Αστέρας Τρίπολης: Οριστικό “όχι” από Ρόμπι Κιν

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-s, απάντησε αρνητικά ο Ρόμπι Κιν στην πρόταση-υπέρβαση του ASTERAS AKTOR, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν έτοιμη τη λίστα τους για τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Ο ASTERAS AKTOR ήταν αποφασισμένος και έτοιμος να προχωρήσει σε μια ασυνήθιστη υπέρβαση για τα ελληνικά δεδομένα, από ομάδα που δεν είναι στο Top-5. Ο Ρόμπι Κιν ήταν ο εκλεκτός όπως είναι ήδη γνωστό.

Εξ αρχής γνώριζαν από την ομάδα ότι πρόκειται για μια τεράστια κίνηση που πάνε να κάνουν και τέτοιου είδους deals πάντα κρύβουν… παγίδες και οφείλεις να κρατάς μικρό καλάθι μέχρι να πέσουν οι υπογραφές. Η επίσκεψή του στην πόλη δεν τον… έψησε για να πει το “ναι” σε μια πρόταση που οικονομικά τον κάλυψε πλήρως. Ετσι, οι άνθρωποι της ομάδας και γι’ αυτό δεν πιάστηκαν εξ απίνης από το “όχι” του 44χρονου σούπερ σταρ.

Εχουν ήδη έτοιμη τη λίστα τους με τους προπονητές που ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας και άμεσα θα έχουμε εξελίξεις, άρα και ανακοινώσεις όσον αφορά στον επόμενο προπονητή των κιτρινομπλέ.

Πηγή: arcadiasports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook