Τελειώνει ο Ράσταβατς από τον Αστέρα Τρίπολης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με το sdna ο Σερβος τεχνικός πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από τους Αρκάδες και πρώτο φαβορί είναι ο Ρόμπι Κιν.

Ένα μόλις 48ωρο μετά την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη (31/8, 1-1), τίθεται θέμα αλλαγής προπονητή στην ομάδα της Αρκαδίας.

Η θέση του Μίλαν Ράσταβατς στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης κρίνεται εξαιρετικά επισφαλής με τις πληροφορίες του SDNA να αναφέρουν πως ήδη κινούνται οι διαδικασίες για την ανεύρεση του διαδόχου του 50χρονου τεχνικού.

Ψηλά στη λίστα για τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται ο άλλοτε επιθετικός των Τότεναμ, Λίβερπουλ και Ίντερ, Ρόμπι Κιν ο οποίος ως προπονητής έχει επιδείξει αξιόλογο έργο στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο 44χρονος, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισραήλ στην περυσινή σεζόν, ενώ οδήγησε την «ομάδα του Λαού» στους «16» του Conference League, όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό, μολονότι είχε επικρατήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 4-1!

Σε ότι αφορά τον Ράσταβατς, επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολη τον Ιούλιο του 2023, έχοντας στην τρέχουσα Stoiximan Super League απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook