Πάει για Χατζηδιάκο ο ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Παντελή Χατζηδιάκου, συνδέεται με τον ΠΑΟΚ, καθώς είχε ακουστεί και το καλοκαίρι, ωστόσο, τα δεδομένα ήταν πολύ διαφορετικά. Προϊόντος του χρόνου, ο Δικέφαλoς πάλεψε για την περίπτωση του Ομαρί της Ρεν, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό να τον φέρουν στην Ελλάδα, με τον παίκτη να υπογράφει στη Λιόν!

Από το καλοκαίρι που είχε γίνει γνωστή η πρόθεση του ΠΑΟΚ να κινηθεί για τον Χατζηδιάκο, σε φιλολογικό ακόμα επίπεδο, ο Έλληνας στόπερ είχε ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του κοντινού του περιβάλλοντος, πως θα επέστρεφε στην Ελλάδα για ένα πρότζεκτ όπως ο ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Βιετέσκα που είχε ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ, παραμένει στην Κάλιαρι, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς έχουν κεντράρει για την περίπτωση του Χατζηδιάκου. Από πλευράς Κάλιαρι, θεωρούν πως είναι μονόδρομος να αποχωρήσει ένας εκ των δύο και είναι διατεθειμένοι να μπουν σε συζητήσεις, είτε για αγορά είτε για δανεισμό του Χατζηδιάκου στην προκειμένη, με τον ενδιαφερόμενο να αναλαμβάνει και τα 300.000 ευρώ της εφορίας.

Μία παράμετρος που υπάρχει για τον Χατζηδιάκο και φυσικά γνωρίζουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, είναι το γεγονός ότι δεν καλύπτει τα κριτήρια του γηγενή, όπως τα ορίζει η UEFA, άρα σε περίπτωση που αποκτηθεί θα πρέπει να πάρει μια από τις 17 θέσεις των μη γηγενών στη λίστα, που πρέπει να δοθεί στην UEFA.

Η λίστα μπορεί να αποτελείται από 25 παίκτες, οι οκτώ εκ των οποίων πρέπει να είναι γηγενείς και αν αυτό δεν συμβεί μειώνεται αναλογικά ο τελικός αριθμός παικτών της λίστας.

O Έλληνας στόπερ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και μεταπήδησε σε αυτές της Αλκμάαρ το 2011, μένοντας στην Ολλανδία έως το περασμένο καλοκαίρι και πραγματοποιώντας 213 εμφανίσεις με 3 γκολ και 7 ασίστ. Στην Κάλιαρι, ο Χατζηδιάκος έκανε 15 παιχνίδια, ενώ είναι διεθνής από τον Οκτώβριο του 2019, φορώντας το εθνόσημο 34 φορές, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αμυντικής γραμμής της «γαλανόλευκης».

sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook