Όλα μηδέν στην Λιβαδειά – Ισόπαλο το ντέρμπι των νεοφώτιστων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ελάχιστες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες που έμειναν στο 0-0.

Στο 14′ η Athens Kallithea σκόραρε με τον Ουλντρίκις, αλλά ο Λετονός φορ ήταν εκτεθειμένος. Στο 33′ οι Βοιωτοί προσπάθησαν να απειλήσουν.

Ο Κωστή προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μπαραγκάν, αλλά η προσπάθεια του πέρασε εκτός εστίας. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στο 55′ η Athens Kallithea κέρδισε ένα φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ματίγια, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκροφ. Στο 61′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Ο Πλέγας έκανε ωραιό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Μπαραγκάν απομάκρυνε την μπάλα με ωραία επέμβαση.

Στο 80′ η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου σπατάλησε την μεγαλύτερη ευκαιρία της στο ματς. Μετά από ωραία ανάπτυξη του Λεβαδειακού, ο Τσάπρας βρέθηκε… φάτσα με τον Μπαραγκάν αλλά το σουτ του βρήκε στο δοκάρι.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Μορέιρα (56′ Πλέγας), Μεχία (71′ Συμελίδης), Κωστή, Λαμαράνα (56′ Γιαννιώτας), Πεντρόσο, Κάσσος (56′ Εραμούσπε), Όζμπολτ (79′ Ρόμο).

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μεχίας, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Μοτόκ (66′ Γιάνι), Μανθάτης, Σαμπά (46′ Ματίγια), Μερκάτι, Σοίρι, Μουτίνιο, Ουλντρίκις (66′ Λουκίνας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook