CEO Τράκτορ: «Συζητάμε με τον Μορόν και τον Άρη για την απόκτησή του»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πλέον, πέρα από τη Σαουδική Αραβία και τις προτάσεις που έχουν κυκλοφορήσει ως φημολογία, πλέον στο παιχνίδι μπαίνει και το Ιράν.

Μια από αυτές έρχεται από την Τράκτορ, η οποία σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, Μεχντί Αμπντί βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ισπανό επιθετικό, για να τον αποκτήσει από τον Άρη. «Προσπαθούμε να αποκτήσουμε έναν ξένο επιθετικό τις επόμενες μέρες. Έχουμε μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τον Ισπανό επιθετικό, Λορέν Μορόν, ώστε να δυναμώσουμε την επιθετική γραμμή της ομάδας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αμπντί.

Παράλληλα, ένα δημοσίευμα έκανε την εμφάνισή του για τον Ισπανό.

Αυτό, αναφέρει ότι «ο Λορέν Μορόν είναι κοντά στη μετακίνησή του στο Ιράν για λογαριασμό της Τράκτορ. Το συμβόλαιό του με τον Άρη λήγει το 2025 και ο ελληνικός σύλλογος θα εισπράξει το ποσό των 1.2 εκατ. ευρώ». Η ΠΑΕ Άρης δεν έχει επιβεβαιώσει την παραμικρή διαπραγμάτευση με την ιρανική ομάδα ενώ και το ποσό που αναφέρει το «Football-in Al Minuto» είναι εξαιρετικά μικρό σε σύγκριση με τις οικονομικές απαιτήσεις των «κίτρινων» για την πώληση του Ισπανού επιθετικού.

Αυτή τη στιγμή, η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ, οι δε απαιτήσεις του Άρη για την παραχώρησή του αγγίζουν διπλάσιο ποσό, οπότε αυτό που γράφουν οι Ιρανοί περί συμφωνίας για αποζημίωση 1.2 εκατ. ευρώ είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί.

sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook