Παναθηναϊκός: Στο τιμ Αλόνσο ο Μανιάτογλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από 16 χρόνια και θα είναι στο πλευρό του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο της ομάδας.

Σε μια σπουδαία προσθήκη για το προπονητικό τιμ του προχώρησε ο Παναθηναϊκός, με τον Αλέξη Μανιάτογλου να αναλαμβάνει πόστο βοηθού προπονητή του Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Έλληνας προπονητής με μεγάλη θητεία σε ελληνικές ομάδες και την εθνική Ελλάδος επισρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από 16 χρόνια.

Ο Μανιάτογλου έχει δουλέψει ξανά στον Παναθηναϊκό ως βοηθός του Ζοσέ Πεσέιρο τη σεζόν 2007-08, ενώ έχει υπάρξει στενός συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην εθνική ομάδα και όχι μόνο. Έχει εργαστεί στην ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον παίρνει ρόλο εκ νέου στους “πράσινους”.

Ο Μανιάτογλου είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ενώ γνωρίζει άριστα και την ισπανική γλώσσα, καθώς και την πορτογαλική αλλά και την αγγλική, κάτι που θα βοηθήσει πολύ τον Ντιέγκο Αλόνσο, όχι μόνο στην επικοινωνία του με τους παίκτες αλλά και στη δημιουργία ενός πιο οικείου κλίματος για τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Μάλιστα είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητικής UEFA A, ενώ δεν σταματά ποτέ να εκσυγχρονίζει τις γνώσεις του γύρω από το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook