Δυνατά φιλικά δίνουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΑΕΚ αγωνίζεται στην Κύπρο με την Ομόνοια, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Νετάνια.

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, για τα προκριματικά των Europa League και Conference League αντίστοιχα, οι δύο ομάδες θα δώσουν απόψε δυνατά φιλικά παιχνίδια, που θα αποτελέσουν την τελική πρόβα.

Η ΑΕΚ στις 20:00 (COSMOTE SPORT 2HD) θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, με τον Ματίας Αλμέιδα να κάνει τις τελευταίες του δοκιμές, αλλά και να προβάρει ένα βασικό σχήμα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη με μια εκ των Βελέζ ή Ίντερ ντ’ Εσκάλδες, καθώς απόψε θα ξεκαθαρίσει ποια θα προκριθεί, με το πρώτο ματς να λήγει 1-1.

Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Μουκουντί και Τσιλούλης, ενώ δεν ακολούθησε την αποστολή στην Κύπρο ο ανέτοιμος Περέιρα και φυσικά ο Τσούμπερ, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία τη Δευτέρα.

Αντίθετα, ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν οι Στρακόσα, Κοϊτά, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρουν οι Πινέδα, Κάλενς, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, που ενσωματώθηκαν μετά την έξτρα άδεια λόγω των εθνικών τους υποχρεώσεων.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 21:00 (COSMOTE SPORT 1HD) τη Μακάμπι Νετάνια, σε μια πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με τη Μάριμπορ ή την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο καλείται να δείξει τις προθέσεις του για τα πλάνα του ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στα πράσινα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Άνταμ Τσέριν, Άντραζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, όπως και οι Φώτης Ιωαννίδης. Τζορτζ Μπάλντοκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook