Λαμία: Δύο μεταγραφές από Super League 2 – Έκλεισε Φουρτάδο, Βιτλή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση προ των πυλών για την Λαμία, η οποία έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Γκουστάβο Φουρτάδο και εμφανίζεται μια… ανάσα από την απόκτηση του Βασίλη Βιτλή.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τους Φθιωτούς, με τους ιθύνοντες της ομάδας, αρχικά, να τα έχουν βρει σε όλα με τον Γκουστάβο Φουρτάδο.

Ο αριστερός εξτρέμ αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια με την φανέλα του Παναθηναϊκού Β’ στην Super League 2 και πλέον εμφανίζεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην μεγάλη κατηγορία. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε απόλυτη συμφωνία και η επισημοποίηση της αποτελεί θέμα χρόνου.

Ωστόσο, ο Φουρτάδο δεν είναι ο μοναδικός που προβάρει τα «κυανόλευκα», καθώς στα «ραντάρ» βρίσκεται και ο Bασίλης Βιτλής. Ο έμπειρος 30χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε προχωρημένες συζητήσεις με την Λαμία και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε οριστικό deal.

Η περσινή χρονιά βρήκε και τον Βιτλή στην Super League 2, αγωνιζόμενος με την φανέλα του Ηρακλή, όμως όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα σαλόνια της Super League με την φανέλα της Λαμίας.

sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook