Αστέρας Τρίπολης: Ενδιαφέρον για Ζόρντι Σάντσες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά το ναυάγιο στην περίπτωση του Κάι Τέγιαν, ο Αστέρας Τρίπολης εξετάζει την περίπτωση του Ζόρντι Σάντσες για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Αρκάδες έχουν προχωρήσει σε τέσσερις κινήσεις ως τώρα, ανακοινώνοντας τους Αϊντίν Ρέτζιτς, Νικολάι Άλχο, Παναγιώτη Τσιντώτα και Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο. Ωστόσο, δεν σταματάνε εκεί.

Σύντομα στην Τρίπολη αναμένεται ο Ισπανός χαφ, Μίκι Μουνιόθ, ενώ κλεισμένοι πρέπει να θεωρούνται και οι Αλέξις Γκαμπόα, Ρέμπιν Σουλάκα, συμπληρώνοντας την τετράδα στα στόπερ.

Οι μεταγραφές δεν σταματάνε εδώ, αφού ο Παναγιώτης Τζίμας μένει ελεύθερος, ο ΠΑΟΚ κρατά υψηλό ποσοστό μεταπώλησης και οι «κιτρινομπλέ» τον κάνουν ξανά δικό τους.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Χουάν Μιριτέλο στην κορυφή της επίθεσης; Ο Κάι Τέγιαν δεν θα είναι τελικά ο εκλεκτός, αφού υπήρξε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και η συμφωνία οδηγήθηκε σε ναυάγιο.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportfm.gr οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης έχουν κάνει ήδη επαφή και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους στον Ζόρντι Σάντσες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook