Foot Mercato: «Kοντά στην Φενέρμπαχτσε ο Ελ Κααμπί»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όλα ανοιχτά αναφορικά με το μέλλον του Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό, καθώς δημοσίευμα του Foot Mercato τον παρουσιάζει κοντά στην μεταγραφή του στην Φενέρμπαχτσε!

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ψάχνεται για ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης και μια από τις επιλογές που εξετάζει είναι αυτή του Μαροκινού επιθετικού, που ξεχώρισε την περσινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη με την φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την πλευρά του Ολυμπιακού για επέκταση της συνεργασίας τους, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει την οριστική του απάντηση και έτσι το μέλλον του στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρίσκεται στον «αέρα»!

Το δημοσίευμα τονίζει πως οι ιθύνοντες της Φενέρμπαχτσε δείχνουν διάθεση να φτάσουν άμεσα σε συμφωνία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες οικονομικές λεπτομέρειες.

Όσα αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα:

«Ο Ελ Κααμπί έχει αρκετές προσφορές το καλοκαίρι γιατί το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έφτασε στο τέλος του. Αν και ο ελληνικός σύλλογος επιδίωξε να το παρατείνει ο ίδιος δεν θα μείνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο σύλλογος της Φενέρμπαχτσε που βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησής του. Ο τουρκικός σύλλογος, με προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, έψαχνε για έναν σκόρερ και επιτάχυνε τη συμφωνία κάνοντας μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον παίκτη.

Η διοίκηση του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης ελπίζει να ολοκληρώσει αυτή την μεταγραφή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Τουρκία μετά το πέρασμα του από την Χαταϊσπορ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook