Αποσύρθηκε από τις εκλογές της Super League 1 o Αχιλλέας Μπέος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την διεκδίκηση της προεδρίας της Super League, λόγω της απόφασης του Γιάννη Αλαφούζου να διεκδικήσει εξίσου την προεδρία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μπέου:

«Ο λόγος που υπέβαλα υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League ήταν η συνειδητοποίηση της αδήριτης ανάγκης να δοθούν λύσεις σε μείζονα, καίρια προβλήματα του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, όπως η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, οι αλλαγές στη διεξαγωγή των paly off και play out και άλλα, προβλήματα ωστόσο που μόνο με τη διασφάλιση της ενότητας σε αποφάσεις και δράσεις μπορούν να βρουν απαντήσεις. Δυστυχώς, όμως, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Γιάννη Αλαφούζου μόνο την σφυρηλάτηση αυτής της ενότητας δεν βοηθά.

Παραμένω συνεπής και προσηλωμένος στην πεποίθησή μου περί της ενότητας, γνωρίζοντας καλά ως άνθρωπος του χώρου, που τον υπηρετώ επί σειρά ετών, ότι έτσι μόνο θα διασφαλίσουμε ένα αντικειμενικό, επί ίσοις όροις, άρα ελκυστικό για τους φιλάθλους, τους επενδυτές και τους χορηγούς ποδόσφαιρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook