Πασαλίδης: “Βλέπω πολύ μεγάλο μέλλον στην Καλλιθέα – Δεν είχα άλλες προτάσεις από Ελλάδα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα έπειτα από έξι μήνες παρουσίας στην Ιταλία και την Σαλερνιτάνα.

Ο πρώην στόπερ του ΟΦΗ έπειτα από έξι μήνες παρουσίας στην γειτονική χώρα, επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της νεοφώτιστης Athens Kallithea με την οποία συμφώνησε και σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα, monobala, αναφέρθηκε στην απόφαση του να συμφωνήσει με τους νεοφώτιστους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τι σε έκανε να επιλέξεις την Athens Kallithea;

«Αυτό που με έκανε να επιλέξω την Athens Kallithea είναι το πλάνο που μου παρουσίασαν οι άνθρωποι της διοίκησης, το οποίο ήταν ξεκάθαρο. Βλέπω πολύ μεγάλο μέλλον στην συγκεκριμένη ομάδα»!

Είχες προτάσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες ή μόνο από το εξωτερικό;

«Δεν έχω επικοινωνήσει με άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Υπήρχαν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, αλλά επέλεξα την ομάδα της Καλλιθέας γιατί πίστεψα στο συγκεκριμένο πλάνο που μου παρουσιάστηκε και πιστεύω πως θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία».

Σου έχουν αναλύσει σε ποια θέση θα αγωνίζεσαι και που θα βοηθήσεις;

«Στην πρώτη μου ομάδα στον Αστέρα Τρίπολης έπαιζα πιο πολύ αριστερά, μετά στον ΟΦΗ χρησιμοποιήθηκα στο κέντρο, τώρα στην Σαλερνιτάνα έπαιζα και στις τρεις θέσεις. Δεν με απασχολεί σε ποια θέση θα βρίσκομαι αρκεί να είμαι μέσα στο γήπεδο και να βοηθάω την ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook