«Απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ η Σεντ Τρούιντεν για Κοϊτά»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο, η Σεντ Τρουίντεν απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά καθώς θέλει περισσότερα χρήματα.

Χθες αποκάλυψαν στο Βέλγιο πως η ΑΕΚ έκανε πρόταση στη Σεντ Τρούιντεν για τον 25χρονο Μαυριτανό εξτρέμ, Αμπουμπακαρί Κοϊτά, και σήμερα δίνουν συνέχεια στην ιστορία με νέο ρεπορτάζ. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το «Het Belang van Limburg», η βελγική ομάδα απέρριψε πρόταση της Ένωσης για τον ποδοσφαιριστή καθώς αξιώνει περισσότερα χρήματα.

«Ο Κοϊτά τελεί υπό μεταγραφή. Η ΑΕΚ έχει ήδη κάνει προσφορά, αλλά η Σιντ Τρούιντεν την αρνήθηκε αποφασιστικά θέλοντας να λάβει περισσότερα χρήματα. Ο Κοϊτά έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και ο ίδιος θα ήθελε να μετακομίσει στο εξωτερικό», σημειώνεται. Ο 25χρονος άσος είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Σεντ Τρούιντεν αλλά με το κατάλληλο ποσό.

O Κοϊτά προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν κατά την οποία κατέγραψε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 15 γκολ και τρεις ασίστ. Το transfermarkt τον κοστολογεί στα πέντε εκατ. ευρώ ενώ ανήκει στη Σεντ Τρουίντεν από το καλοκαίρι του 2021 όταν αποκτήθηκε από την Μπέβερεν αντί ενός εκατ. ευρώ. Η επιθυμία του πάντως να αγωνιστεί στο εξωτερικό ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook