Χωρίς Πισάρο η ΑΕΚ στην Ολλανδία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ροδόλφο Πισάρο θα παραμείνει στην Αθήνα για αποκατάσταση. Με απουσίες η αποστολή για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Αρκετές απουσίες έχει η αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία. Την ομάδα που αναχωρεί το μεσημέρι (16:35) δεν θα ακολουθήσει ο Ροδόλφο Πισάρο, με την επίσημη ενημέρωση της «Ένωσης» να αναφέρει πως θα παραμείνει στην Αθήνα για αποκατάσταση από ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

Εκτός είναι επίσης οι Πινέδα και Κάλενς που είναι στο Κόπα Αμέρικα, καθώς και οι Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Βίντα και Τσούμπερ που βρίσκονται στο Euro. Σημειώνεται πως εκτός είναι και οι υπό αποχώρηση Αθανασιάδης και Στάνκοβιτς, ενώ μέσα είναι ο νεοαποκτηθείς Τσιλούλης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Θεοδωρίδης και Ζίνι.

To πρώτο στάδιο θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου στο Άλκμααρ και η ομάδα θα μείνει στο ξενοδοχείο Fallon, στις «φυλακές» που είχε μείνει και το καλοκαίρι του 2022.

Στις 30 Ιουνίου η ΑΕΚ θα μεταβεί στο Μπουργκ και θα μείνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel, εκεί όπου έγινε η περσινή προετοιμασία.

Στο Μπουργκ η Ένωση θα παραμείνει μέχρι τις 11 Ιουλίου όταν και θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Ολλανδία η ομάδα του Αλμέιδα θα δώσει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook