Εξακολουθεί να είναι στα… ραντάρ του Παναθηναϊκού o Αντούνα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μεξικανικό δημοσίευμα αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ουριέλ Αντούνα και αποκαλύπτει τις αξιώσεις της Κρουζ Αζούλ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση δύο εξτρέμ και πέρα από τον Παβόν, που έχει έρθει στο προσκήνιο, υπάρχει πάντα και το όνομα του Ουριέλ Αντούνα, ο οποίος αυτό το καλοκαίρι έχει ήδη συνδεθεί με τρεις ελληνικές ομάδες!

Όπως και να ‘χει, ο Μεξικανός εξτρέμ αρέσει αρκετά και στην Μόντερεϊ, η οποία θέλει να τον αποκτήσει, με ιστοσελίδα του Μεξικού να παραθέτει πληροφορίες σχετικά με τις αξιώσεις της Κρουζ Αζούλ, υποστηρίζοντας πως ανέρχονται σε 8.5 εκατ. δολάρια.

«Από την άλλη μεριά, ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα συνεχίζει να έχει τον παίκτη στα ραντάρ του, αλλά είναι δύσκολο για αυτόν να φύγει, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων που έχει η ομάδα για να τον πουλήσει. Τον Ιανουάριο του 2023, ο Παναθηναϊκός προσέφερε 3.5 εκατ. δολάρια για τον Αντούνα, πρόταση που απορρίφθηκε από την Κρουζ Αζούλ.

Οι Έλληνες ανέβασαν την προσφορά τους στα 5 εκατ. δολάρια, αλλά και πάλι εισέπραξαν αρνητική απάντηση» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο «futboltotal.com.mx» για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, επισημαίνεται για μια ακόμα φορά ότι η Κρουζ Αζούλ σκοπεύει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, αν και ο Αντούνα έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook