ΑΕΚ: Πλησιάζει ο Μπρινιόλι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα απόκτησης του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, εξετάζοντας τις επιλογές της για τη δεύτερη μεταγραφή τερματοφύλακα.

Χωρίς τους δύο περσινούς τερματοφύλακες αναχωρεί η ΑΕΚ σήμερα για την προετοιμασία της στην Ολλανδία. Οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Γιώργος Αθανασιάδης δεν υπολογίζονται, με απόφαση του Ματίας Αλμέιδα, με την Ένωση πλέον να τρέχει για την απόκτηση δύο γκολκίπερ.

Ο πρώτος αναμένεται να είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με τον οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και φαίνεται πως είναι θέμα ημερών να οριστικοποιηθεί το ντιλ.

Η δεύτερη περίπτωση που προσπαθεί η ΑΕΚ είναι αυτή του Θωμά Στρακόσια, η οποία όμως έχει δυσκολίες και χρειάζεται υπομονή. Ο Αλβανός γκολκίπερ βρίσκεται στο Euro και κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και μόνο μετά το τέλος της πορείας της χώρας του στη διοργάνωση θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του.

Γι’ αυτό στην Ένωση έχουν πάντα στα υπόψη και τον γνώριμο Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ουτρέχτη, αλλά υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 1,5 εκατ. ευρώ, έως το τέλος Ιουνίου.

Μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι μεταγραφές, η ΑΕΚ στην προετοιμασία θα έχει διαθέσιμους τους νεαρούς Θεοχάρη και Γκούμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook