Η ΑΕΚ «έκοψε» Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη από την προετοιμασία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεδομένα πλέον η Ένωση βρίσκεται στην αγορά για να πάρει δυο τερματοφύλακες, με φαβορί ο ένας εξ αυτών να είναι ο Μπρινιόλι, καθώς κανένας από τους δυο περυσινούς δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία

Στον σχεδιασμό της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, υπήρχε δεδομένα η απόκτηση ενός βασικού τερματοφύλακα. Υπήρχε και ένα ανοιχτό ενδεχόμενο για να κάνει δυο προσθήκες κάτω από τα δοκάρια. Πλέον αυτό το ενδεχόμενο, έχει γίνει… συνθήκη, καθώς η ΑΕΚ «έκοψε» από την προετοιμασία τόσο τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, όσο και τον Γιώργο Αθανασιάδη.

Κανένας από τους δυο τερματοφύλακες που βρισκόντουσαν στο ρόστερ της Ένωσης την περυσινή σεζόν, δεν είναι στο πλάνο του Ματίας Αλμέιδα για τη νέα χρονιά. Κάτι που φανερώνει το πόσο πολύ μεγάλο μερίδιο από την απώλεια του πρωταθλήματος, χρεώνει στους δυο παίκτες ο Αργεντινός τεχνικός.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, αφενός είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα πάρει δυο τερματοφύλακες. Αφετέρου δείχνει πλέον να έχει πλησιάσει πολύ η απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Με τον Ιταλό τερματοφύλακα να είναι διαθέσιμος, αν και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, για να βρεθεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την ομάδα από την 1η του Ιούλη. Μέχρι τότε, ο Αλμέιδα θα δουλεύει με τον Θεοχάρη και τον Γκούμα (ο οποίος αποκτήθηκε για ΑΕΚ Β), από την δεύτερη ομάδα.

Βεβαίως τόσο ο Στάνκοβιτς, όσο και ο Αθανασιάδης έχουν ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Επομένως πρέπει είτε να βρεθεί η χρυσή τομή για να λυθεί και να μείνουν ελεύθεροι, είτε να υπάρξει παραχώρηση σε ομάδα. Πιθανότατα με τον Στάνκοβιτς θα υπάρξει η δεύτερη εκδοχή. Πάντως αμφότεροι έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook