Πάρντιου: «Μάλωσα με τον Καρυπίδη, έφυγα απογοητευμένος από τον Άρη»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στη θητεία του στον Άρη και τις σχέσεις του με τον σύμβουλο διοίκησης των «κίτρινων», Θόδωρο Καρυπίδη, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr, ο Άλαν Πάρντιου.

Ο Άγγλος τεχνικός υπογράμμισε πως περίμενε ο Άρης να κερδίσει στον τελικό κυπέλλου τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το πέρασμά του από την Ελλάδα.

Ο Άλαν Πάρντιου βρίσκεται στη Γερμανία παρακολουθώντας τις αναμετρήσεις του Euro 2024 και μίλησε στην ιστοσελίδα Gazzetta.gr για το πέρασμά του από τον Άρη, τις σχέσεις του με τον σύμβουλο διοίκηση της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, τον τελικό Κυπέλλου και την Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Gazzetta.gr ο Άλαν Πάρντιου:

Για το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Άρη: «Έφυγα απογοητευμένος, εγώ και ο Καρυπίδης μαλώσαμε. Δεν υπάρχει μέλλον, όταν ο ιδιοκτήτης και ο προπονητής έχουν τέτοια σχέση. Είναι κρίμα. Αλλά ο Άρης έφτασε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Πίστευα ότι θα νικήσει, αλλά, δυστυχώς δεν τα κατάφερε».

Για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό: «Πίστευα ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν πρόβλημα για τις αγγλικές ομάδες, ειδικά στην έδρα του. Ήταν υπέροχο να τους βλέπεις να κερδίζουν το τρόπαιο».

Για το γεγονός πως η Ελλάδα απουσιάζει από το Euro 2024: «Θα ήταν υπέροχο να βλέπαμε και την Ελλάδα στο EURO. Υπάρχουν φανταστικοί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Η Εθνική δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε. Ας ελπίσουμε να τους δούμε στο επόμενο τουρνουά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook