Αστέρας Τρίπολης: Τέλος ο Μιριτέλο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τον πρώτο του σκόρερ και τον κορυφαίο του ποδοσφαιριστή την περασμένη σεζόν χάνει επί της ουσίας ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες εγκαταλείπουν την περίπτωση του Χουάν Μιριτέλο και προχωράνε για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης με άλλον ποδοσφαιριστή. Όπως είχατε ενημερωθεί προ ημερών από το sportfm.gr, ο Αστέρας είχε τοποθετήσει deadline στις συζητήσεις με την Ντεφένσα για την αγορά του Μιριτέλο. Η ομάδα από την Αργεντινή τρέναρε διαρκώς το θέμα και προσπαθούσε σε κάθε νέα επαφή να επωφεληθεί ώστε να πάρει περισσότερα χρήματα. Οι Αρκάδες είχαν διαμηνύσει πως δεν ήταν διατεθειμένοι να μπουν σε παζάρια, βλέποντας πως τα όσα αρχικά είχαν συμφωνηθεί δεν τηρούνταν.

Κάπως έτσι και αφού οι συζητήσεις συνεχίστηκαν για μερικά ακόμη 24ωρα, οι άνθρωποι του Αστέρα αποφάσισαν να αποσυρθούν από τις διαπραγματεύσεις για τον Χουάν Μιριτέλο, παρότι ήθελα διακαώς να τον κρατήσουν ενώ και ο ίδιος επιθυμούσε την παραμονή του.

Πλέον, οι κιτρινομπλέ θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις, έχοντας εντοπίσει ήδη δύο παίκτες για την κορυφή της επίθεσης ώστε να αναπληρώσουν το δεδομένα μεγάλο κενό που αφήνει ο 25χρονος σέντερ φορ.

Σε 31 ματς στη φετινή σεζόν, ο Χουάν Μιριτέλο σκόραρε 14 φορές και έδωσε άλλες δύο ασίστ, όντας ένας από τους καλύτερους φορ του πρωταθλήματος.

sport-fm.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook