Σάρι στον Παναθηναϊκό: «Δώστε μου λίγο χρόνο ακόμα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ιταλός τεχνικός επικοινώνησε με τους «πράσινους» και ζήτησε μια μικρή προθεσμία για να δώσει την τελική του απάντηση. Αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια ο Παναθηναϊκός.

Η συνάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι με τους συνεργάτες του, δεν έφερε την οριστική κατάληξη της υπόθεσης για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιταλός σπουδαίος τεχνικός, τα είπε με τους ανθρώπους που εμπιστεύεται, αλλά δεν έλαβε την τελική του απόφαση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, η πλευρά του 65χρονου επικοινώνησε με την πλευρά των «πράσινων» όπως είχε δεσμευτεί και ζήτησε λίγο χρόνο ακόμη για να πάρει την τελική του απόφαση.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως έχει αποφασίσει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για λογαριασμό ενός κορυφαίου προπονητή όπως ο πρώην τεχνικός της Λάτσιο.

Έτσι θα περιμένει και για αυτό το μικρό διάστημα που θα χρειαστεί ακόμη, μέχρι να λάβει την τελική του απόφαση ο Σάρι. Στον οποίο έχει γίνει «μυθική» οικονομικά πρόταση ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα και όχι μόνο.

Το θετικό είναι πως απ’ τη στιγμή που ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν απέρριψε την προοπτική του «τριφυλλιού», δεδομένα την εξετάζει ως ιδιαιτέρως σοβαρή για το μέλλον της καριέρας του. Φυσικά είναι λογικό να περιμένει μήπως προκύψει κάτι απ’ το κορυφαίο επίπεδο ευρωπαϊκά, το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.

Το «τριφύλλι» δείχνει στον 65χρονο για ακόμη μια φορά πόσο σημαντικό τον θεωρεί για να «χτίσει» το μέλλον του γύρω απ’ τον ίδιο. Ταυτόχρονα, εν αναμονή της τελικής απάντησης του Ιταλού, δουλεύονται και οι εναλλακτικές που υπάρχουν στη λίστα. Έτσι ώστε να είναι τα πάντα έτοιμα για να προχωρήσει το θέμα προπονητή, ακόμη και στο αρνητικό σενάριο πιθανού «όχι» απ’ τον Σάρι.

Πλέον, η νέα επαφή των δύο πλευρών αναμένεται να γίνει σήμερα (Τετάρτη 5/6).

Σε αυτή δεν αποκλείεται να προκύψει οριστική κατάληξη στην υπόθεση που έχει τραβήξει χρονικά, αλλά χωρίς αμφιβολία αξίζει και με το παραπάνω την αναμονή.

Πηγή: sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook