Με Βιεϊρίνια η 11άδα του ΠΑΟΚ, στην κορυφή ο Μπράντον Τόμας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΟΚ καλείται να επιστρέψει από το 2-0 της Κροατίας και να ψάξει την μεγάλη ανατροπή πρόκρισης στα προημιτελικά του Conference League. Χωρίς εκπλήξεις η 11άδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, επιστρατεύοντας Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο της άμυνας, Σβαμπ στα χαφ και Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος θα παραταχθεί στο γήπεδο της Τούμπας με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα απ΄τα αριστερά προς τα δεξιά τους Ράχμαν Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Βιεϊρίνια. Στα χαφ θα βρεθεί το δίδυμο Μεϊτέ – Σβαμπ με επιθετική τριπλέτα μπροστά τους Τάισον, Κωνσταντέλια, Αντρίγια. Ως αιχμή του δόρατος θα αγωνιστεί ο Μπράντον Τόμας.

Με συνταγή Maksimir και στην Τούμπα θα παραταχθεί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. O Νέβιστιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ μπροστά του θα αγωνιστούν οι Ριστόφσκι (δεξιά), Πέρκοβιτς (αριστερά) με τους Μπερνάουερ και Τεοφίλ-Κατρίν στα στόπερ. Ο πρώην του Δικεφάλου και non stop φέτος με την φανέλα της Ντιναμό, Μίσιτς, επιστρέφει στο γήπεδο της Τούμπας ως αντίπαλος με παρτενέρ τον 20χρονο Σούτσιτς στα χαφ. Ο Μπατούρινα θα αγωνιστεί μπροστά τους, με τους Σπίκιτς – Χότζα στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Πέτκοβιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook