Πλέι άουτ: Επικύρωση βαθμολογίας και πρόγραμμα μετά την απόφαση της Εφέσεων για Μπέο και Κηφισιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Σούπερ Λιγκ θα περιμένει την απόφαση της Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση Μπέου – Τεττέη.

Η Κηφισιά έχει κερδίσει στα χαρτιά τον αγώνα με τον Βόλο μετά την ρατσιστική επίθεση στον Τεττέη και η θεσσαλική ομάδα και ο Αχιλλέας Μπέος, που επίσης έχει τιμωρηθεί, έχουν προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει εκτάκτως την Παρασκευή 8/3 στις 11.00

Το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας στην συνεδρίαση της Τετάρτης 6/3 αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο της Μηνά Λυσάνδρου για την επικύρωση της βαθμολογίας στις θέσεις 7-14 και τον ορισμό των αγώνων μετά την απόφαση της Εφέσεων.

Στις προθέσεις της Λίγκας πάντως, είναι η 2η αγωνιστική να διεξαχθεί κανονικά στις 16/3 και να μην αναβληθεί όπως έγινε με την 2η αγωνιστική των πλέι οφ λόγω Εθνικής ομάδας.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Δ.Σ. για την τυπική επικύρωση των θέσεων 7 έως και 14 της βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγων. περιόδου 2023 – 24, μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, σε σχέση με τον αγώνα “Κηφισιά-Βόλος”, καθώς και για τον τυπικό ορισμό των αγώνων των Stoiximan Super League Playouts.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook