ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-4

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι “ερυθρόλευκοι”… πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα τον ΠΑΟΚ για την τεσσάρα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, πανηγυρίζοντας ένα εμφατικό διπλό με 4-1 στη Θεσσαλονίκη, με το οποίο έριξαν τον “Δικέφαλο του Βορρά” από την κορυφή της Super League και μπήκαν ξανά για τα καλά στο κόλπο του τίτλου.

Ο Ποντένσε με ωραία κάθετη πάσα είδε τον Τσικίνιο στην περιοχή, εκείνος έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να αποκρούει και τον Ναβάρο να βρίσκει δίχτυα από κοντά για το 1-0 στο 29′. Δέκα λεπτά αργότερα όταν ο Κωνσταντέλιας μονομάχησε με τον Ροντινέι στη μεσαία γραμμή, με εξαιρετική μεταβίβαση βρήκε τον Μουργκ, ο οποίος κοντρόλαρε, ο Ορτέγκα δεν μπόρεσε να διώξει σωστά και ο Ντεσπόντοφ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 στο 39′, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποντένσε με ένα καταπληκτικό γκολ έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό στο 54ο λεπτό ενώ ο Ελ Κααμπί με ακόμα δύο τέρματα στο 83′ και το 90′ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (72′ Ότο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (72′ Σβαμπ), Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ (61′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (87′ Τζίμας), Σαμάτα (61′ Τόμας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (87′ Ρέτσος), Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο, Έσε, Όρτα (80′ Ιμπόρα), Φορτούνης (76′ Μασούρας), Ποντένσε, Ναβάρο (76′ Ελ Κααμπί).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook