Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σπουδαίο τρίποντο για τους Αγρινιώτες, που αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για παραπάνω από μία ώρα, καταφέραν να επικρατήσουν του Ατρόμητου (1-0) με το πρώτο γκολ του Καρέλη στη φετινή Super League και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια για τον Ατρόμητο, ωστόσο αυτό δεν μέτρησε και εν τέλει συμφώνησε και ο VAR με την αρχική απόφαση των διαιτητών. Μετά από ασταθής απόκρουση του Στεργιάκη σε σουτ του Ρομπάιγ, ο Αντζιέλσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, όμως ήταν εκτεθειμένος. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικές, με το ματς να κυλάει ήρεμα για μισό ημίχρονο. Η εικόνα του ματς άλλαξε στο 24′, με τον Ντίας να τροφοδοτεί τον Καρέλη, ο οποίος με ωραία κίνηση και πλάσε πέτυχε το 1-0 για τον Παναιτωλικό. Λίγο αργότερα όμως, οι Αγρινιώτες έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Οικονόμου αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Γκονζάλες στο 29′. Παρά το προβάδισμά του και το αριθμητικό του μειονέκτημα, ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που έφθασε ξανά κοντά στο γκολ. Οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν ωραία από τα αριστερά, ο Μαυρίας βρέθηκε στον άξονα και έκανε το πλασέ, όμως ο Τσιντώτας έπεσε σωτήρια στην αριστερή του γωνία και απομάκρυνε. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος άγγιξε την ισοφάριση, με τον Αντζιέλσκι να αστοχεί από πλεονεκτική θέση σε γύρισμα του Ντε Μποκ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας (75′ Χουάνπι), Ντουάρτε, Πέρεζ (76′ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (36′ Μαλής), Τορεχόν, Ντίαζ (69′ Λιάβας), Καρέλης (68′ Ζοάο Πέδρο).

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (78′ Αθανασίου), Τσακμάκης (46′ Καμαρά), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (77′ Τριμμάτης), Κούντε, Γκονζάλες, Γιουμπιτάνα (68′ Βέργος), Ρομπάιγ (77′ Ντιρκς), Αντζιέλσκι, Βαλένσια.

ertsports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook