«Ο Εκόνγκ τράβηξε την προσοχή ομάδων της Σαουδικής Αραβίας»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μεγάλη «σκόνη» έχει σηκώσει με τις εμφανίσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να κάνει λόγο για ενδιαφέρον από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Στο Άμπου Ντάμπι άλλαξαν τα πάντα για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ που κάνει τη διαφορά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τις υψηλές του πτήσεις για λογαριασμό της Εθνικής Νιγηρίας. Μάλιστα, την Κυριακή το βράδυ (22.00), η παρέα των Εκόνγκ, Όσιμεν, Τσικουέζε και άλλων θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλη την διοργανώτρια Ακτή Ελεφαντοστού.

Σύμφωνα με «χτύπημα» του πασίγνωστου Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο στόπερ του ΠΑΟΚ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Σαουδική Αραβία λόγω των εμφανίσεων του με τους «σούπερ αετούς»

«Ο αρχηγός της Νιγηρίας, Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, έχει τραβήξει την προσοχή συλλόγων από την Σαουδική Αραβία λόγω των εντυπωσιακών του εμφανίσεων στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Εκόνγκ οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της ελληνικής Super League αλλά και στο Europe Conference League. Είναι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ αλλά το ενδιαφέρον της Σαουδικής Αραβίας για το καλοκαίρι είναι έντονο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ρομάνο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook