ΑΕΚ: Μπαίνει από αύριο ο Βίντα ενόψει ΠΑΟΚ, αναμονή για Άμραμπατ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ντομαγκόι Βίντα αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα καθώς την Τετάρτη πρόκειται να προπονηθεί κανονικά. Ενοχλήσεις αισθάνεται ακόμα ο Νορντίν Άμραμπατ που έκανε ατομικό.

Η ΑΕΚ στρέφει όλη την προσοχή της στο κυριακάτικο ματς κορυφής με τον ΠΑΟΚστην Τούμπα, με τους κιτρινόμαυρους να ξεκινούν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Τρίτης στα Σπάτα μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Ματίας Αλμέιδα.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους δύο τελευταίους τραυματισμούς που αφορούν τους Βίντα και Άμραμπατ. Ο «Πελάδο» έχει καλά νέα για τον Κροάτη στόπερ, ενώ για τον Ολλανδομαροκινό μεσοεπιθετικό υπάρχει αναμονή για την ώρα.

Ο Βίντα, λόγω ενός χτυπήματος στην προπόνηση, έχασε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Την Τρίτη ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης και από την Τετάρτη αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα και να υπολογίζεται από τον Αλμέιδα για την Τούμπα.

Ο Άμραμπατ από την άλλη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις από το σφίξιμο που ένιωσε ψηλά στο πόδι στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης και η κατάστασή του θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook