Κάρμο: «Μπορούσαμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναθηναϊκός με γκολ των Μπερνάρ και Γερεμέγεφ νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Λεωφόρου και παρέμεινε στο κυνήγι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος στόπερ, στο ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, δήλωσε υπερήφανος που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, προσθέτοντας ότι η ομάδα του μπορούσε να νικήσει στο ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρμο:

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι εδώ και φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού, που εκπροσωπώ έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Θα ήθελα να ξεκινήσω με νίκη, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι» είπε.

Στην ερώτηση για το ποιό ήταν το κλειδί για το ματς: «Είχαμε τις ευκαιρίες μας και έπρεπε να σκοράρουμε. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να νικήσουμε. Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις, πρέπει να προσπαθήσουμε την επόμενη φορά να τα καταφέρουμε καλύτερα».

Για το ντεμπούτο του σχολίασε: «Πάντα στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα, θα κάνω τα πάντα για να την βοηθάω. Θα προσπαθώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου, ατομικά δεν με ενδιαφέρει για τον εαυτό μου, αυτό που θέλω είναι να είμαι εκεί για την ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook