Παναιτωλικός – Λαμία 1-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε τροχιά play offs συνεχίζει να κινείται η Λαμία που πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα στο 11′ με κεφαλιά του ανενόχλητου Μάλτσι μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την καθολική υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο δίχως να μπορέσουν να πετύχουν δεύτερο γκολ ενώ είχαν και δοκάρι στο 24′ με τον Καρλίτος.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη απείλησε στο 44′ με τον Χουάνπι και τον Καρέλη, στην ίδια φάση να σημαδεύουν τα δοκάρια του Κοσέλεφ και τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα με 1-0.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο καθώς στο 46′ ο Μαυρίας έκανε το 1-1 . Οι γηπεδούχοι είχαν και τρίτο δοκάρι στο παιχνίδι, στο 79ο λεπτό με τον Ζοάο Πέδρο και στο 82′ η Λαμία κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα της δώσει τη νίκη με σκόρερ τον Νούνιες.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαυρίας, Μπρούνο Ντουάρτε, Στάγιτς, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης, Καρέλης (64′ Φρεντ Ντουάρτε), Σενγκέλια (64′ Ντίας), Χουάνπι

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες, Καρλίτος, Ρούμπεν Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μάλτσι, Παπαδόπουλος, Τσιλούλης, Αμαράλ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook