Χαμός στα Γιάννενα με Κλέιμαν – Ανακοινώσεις οργανωμένων με σοβαρές υπόννοιες!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι οργανωμένοι του ΠΑΣ ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του από την ομάδα και την πόλη καθώς υπονομεύει την προσπάθεια της ομάδας και όσων παικτών πασχίζουν εντός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

«Οι θέσεις του συνδέσμου μας γενικά είναι γνωστές και συγκεκριμένες. Με την παρούσα τοποθέτηση μας δεν θέλουμε να πούμε κάτι νέο σε ότι έχει να κάνει με τα διοικητικά της ομάδας μας, ή με το αγωνιστικό κομμάτι και την γενικότερη εικόνα. Δράσεις σε όλα τα επίπεδα έχουν γίνει , γίνονται και θα γίνονται. Αυτό που δεν έχει ξαναγίνει είναι να αναφερθούμε σε κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα….βέβαια και σε αντιστροφή των όρων, ούτε κάποιος ποδοσφαιριστής έχει δώσει ξανά τόσα πολλά και σοβαρά δικαιώματα όσο ο συγκεκριμένος.

Ο λόγος λοιπόν για τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Boris Kleuman. Όχι πως θα γίνει κάποιος σοφότερος με αυτό που λέμε, μιας και αυτό που ξεκίνησε σαν συζήτηση σε πηγαδάκια, πλέον έχει γίνει κραυγή όλης της πόλης, απλά θέλουμε με αυτή μας την τοποθέτηση να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να πει κάποιος πως δεν είδε και δεν κατάλαβε. Η αλήθεια είναι πως φτάνουνε πάρα πολλά στα αυτιά μας αλλά έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε τους ντέντεκτιβ. Εμπιστευόμαστε τα μάτια μας και μόνο και αυτό που βλέπουμε είναι έναν επικίνδυνο τερματοφύλακα, ο οποίος με πάρα πολλές του εμφανίσεις υπήρξε υπεύθυνος για απώλεια πολύτιμων βαθμών στη μάχη της σωτηρίας. Μάλιστα αν υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που πασχίζουν, τρέχουν και παλεύουν…. υπάρχει ένας Kleuman που τους «κρατάει από τη φανέλα» στη κούρσα του αγώνα και τους φορτώνει ένα και δύο γκολ από το 16’. Τα παραδείγματα σε αγώνες πολλά και δεν χρειάζονται αναλύσεις.

Επαναλαμβάνουμε πως φτάνουν στα αυτιά μας πάρα πολλά που έχουν σχέση με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και με άλλους (όχι ποδοσφαιριστές) αλλά έχουμε επιλέξει συνειδητά να μην το τραβήξουμε. Δηλώνουμε λοιπόν πως ο συγκεκριμένος παίχτης θεωρείται από εμάς επικίνδυνος και ως επικίνδυνο θα τον αντιμετωπίζουμε από δω και πέρα. Οι ώρες του πλέον στην πόλη πρέπει να είναι ελάχιστες και η τελευταία μας κουβέντα είναι ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!

Υγ. Η συγκεκριμένη μας τοποθέτηση δεν πρέπει να θεωρηθεί από κανέναν ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για την γενικότερη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας, απλά είναι άλλο να έχεις κακή εικόνα και άλλο και πολύ σοβαρό, να είσαι ύποπτα επικίνδυνος σε μια προσπάθεια και να την υπονομεύεις.

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 22.01.2024»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook