Ψάχνει το colpo grosso με τον Γιόνι Ότο ο ΠΑΟΚ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο 29χρονος μπακ της Γουλβς, Γιόνι Ότο, αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Σημείο κλειδί η αποδέσμευση του Ισπανού από το club της Premier League.

Ενίσχυση από το πάνω ράφι αναζητά ο ΠΑΟΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, στοχεύοντας στην περίπτωση του Γιόνι Ότο της Γουλβς. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει με ευχέρεια και τα δύο άκρα της άμυνας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως πέντε χρόνια πριν, αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης αντί σχεδόν 20 εκατ. ευρώ. Τη δεδομένη στιγμή ο Ισπανός βρίσκεται στον «πάγο» λόγω πειθαρχικού παραπτώματος τον Δεκέμβριο του 2023, γεγονός που τον οδήγησε στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, αν και συνδέεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Λύκους» μέχρι το 2025.

Φέτος μετράει 184 αγωνιστικά λεπτά και μία συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, ωστόσο, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του, με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να «διαβάζουν» τις συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί γύρω από την περίπτωσή του, κινούμενοι αστραπιαία για την απόκτησή του. Ο ΠΑΟΚ έκανε όλες τις απαραίτητες επαφές, εξασφαλίζοντας το «ok» του παίκτη που έδειξε από την αρχή θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα του Δικεφάλου

Σημείο κλειδί για τη μεταγραφή του Ότο είναι η στάση της Γουλβς καθώς θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα αποδέσμευσής του. Κάτι που δεν φαντάζει καθόλου εύκολο… Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξε και η Θέλτα, δελεάζοντας τον παίκτη στην προοπτική επαναπατρισμού.

Ο Ότο γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου του 1994 στο Βίγκο της Ισπανίας, μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στη Θέλτα και αγωνίστηκε για έξι χρόνια στην ανδρική ομάδα. Το καλοκαίρι του 2018, πήρε μεταγραφή για την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά το δρομολόγιο Ισπανία – Αγγλία που έκανε υπό μορφή δανεισμού, οδήγησε και στη μονιμοποίησή του στη Γουλβς το Γενάρη του 2019. Σε La Liga και Premier League μετράει συνολικά 290 παιχνίδια!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook