Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Παπαδόπουλο, Μιριτέλο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με σημαντικές απουσίες προετοιμάζεται ο Αστέρας Τρίπολης για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έχει στρέψει την προσοχή του ο Αστέρας Τρίπολης. Η νίκη επί του Βόλου στο φινάλε έδωσε στους Αρκάδες τρεις πολύτιμους βαθμούς και μια ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας.

Απέναντι στους «πράσινους», ωστόσο, το έργο του Μίλαν Ράσταβατς θα είναι πιο δύσκολο, καθώς απαγορεύονται τα λάθη και χρειάζεται συγκέντρωση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Εξάλλου, είναι σημαντικές και οι απουσίες του Αστέρα γι’ αυτό το παιχνίδι. Ο Μιριτέλο έχει δηλωθεί να εκτίσει στη Λεωφόρο την ποινή της μιας αγωνιστικής, λόγω καρτών, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι τραυματίας. Ο έμπειρος γκολκίπερ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 13ο λεπτό του αγώνα με τον Βόλο και αντιμετωπίζει μυικό πρόβλημα που θα τον κρατήσει εκτός μάχης το επόμενο διάστημα. Ο νεαρός Γραμματικάκης αναμένεται να πάρει τη θέση του, όπως έκανε και την Κυριακή, ενώ έχει αγωνιστεί και στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Στον αντίποδα, ίσως τεθεί στη διάθεση των Αρκάδων ο Γιώργος Λύρατζης, ο οποίος αναμένεται να ταξιδέψει στην Τρίπολη μετά το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, αφού Αστέρας και ΠΑΟΚ τα βρήκαν για τον δανεισμό του ακραίου μπακ έως το καλοκαίρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook