Κηφισιά – Ολυμπιακός 2-3

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απίστευτο παιχνίδι στην Καισαριανή με τον Ολυμπιακό να φεύγει νικητής με γκολ στο 85ο λεπτό.

O Γιώργος Μασούρας με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή στο 11′ παραβίασε την εστία του Κρίστινσον, ανοίγοντας το σκορ για τους Πειραιώτες.

Στο 37ο λεπτό ο Μανούχος καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Σάντος έπειτα από κεφαλιά του Καρβάλιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναβάρο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και με το πρώτο προσωπικό του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε το 2-0 για τους Πειραιώτες.

Στο 45′ ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Ρέτσος είδε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα 10 λεπτών και μάλιστα θα χάσει τον αγώνα ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν εκ νέου στο ματς, καθώς μείωσαν σε 2-1 με σουτ του Μιλίτσεβιτς έξω από την περιοχή.

Στο 53ο λεπτό ο Ολυμπιακός σκόραρε, όταν από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη απ’ τα δεξιά, ο Ροντινέι έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να κοντράρει στον Μασούρα και να καταλήγει στα δίχτυα. Μετά από τσεκ του VAR πάντως ο Μανούχος ακύρωσε το γκολ για χέρι.

Στο 61′ έπειτα από γέμισμα των γηπεδούχων, ο Μπιανκόν πάει με την πλάτη στην διεκδίκηση της μπάλας και τη βρίσκει με το χέρι σε μονομαχία με τον Μπιφουμά.

Ο Μανούχος καταλόγισε πέναλτι, με τον Οζέγκοβιτς να κάνει το 2-2 στο 64′ από την άσπρη βούλα.

Στο 69′ ο Ελ Αραμπί σκόραρε με κεφαλιά, ωστόσο η φάση τσεκαρίστηκε από το VAR, όπου διαπιστώθηκε ότι ο Μαροκινός ήταν σε θέση οφσάιντ. Tελικά ο Μαροκινός σκόραρε στο 85ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

Κηφισιά: Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Πέιος, Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (65′ Κλωναρίδης), Σάντος, Οζέγκοβιτς, Μπιφούμα

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι, Καμαρά, Καρβάλιο, Ποντένσε (46′ Ντόη), Μασούρας, Φορτούνης, Ναβάρο (65′ Ελ Αραμπί)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook