Άρης: Με πολλά προβλήματα κόντρα στον Παναιτωλικό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία τους για την αυριανή (14/1, 15:00) -εκτός έδρας- αναμέτρηση εναντίον του Παναιτωλικού ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Μετά την ολοκλήρωση του σημερινού (13/1) προγράμματος στο Δασυγένειο, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την «κιτρινόμαυρη» αποστολή που την απαρτίζουν οι: Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Τζούρασεκ, Πάβιτσιτς, Ντουκουρέ, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες, Σαβέριο, Σαμόρα, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης και Αγοραστός.

Εκτός για τους Θεσσαλονικείς έμειναν οι τραυματίες Χουλιάν Κουέστα, Ζαν Ζουλ, Φραν Βέλεθ και Μπίργκερ Βερστράτ, ο Ρούμπεν Πάρντο που ταλαιπωρείται από ίωση, ο τιμωρημένος Λορέν Μορόν και για λόγους τακτικής οι Μόουζες Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο Λέισμαν, Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα, Ντέιβιντ Μόμπεργκ-Κάρλσον και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Λόγω των απουσιών, στην αποστολή του Άρη επιστρέφουν οι Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, Τζόναθαν Μενέντες και Γιώργος Δεληζήσης ενώ συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Κώστας Κυριαζής και Θόδωρος-Γιώργος Αγοραστός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook