ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι Ηπειρώτες επικράτησαν του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής χαμογελώντας ξανά μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες.

Oι Αρκάδες ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Μιριτέλο που έκανε το 0-1 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο οι Ηπειρώτες ανέκαμψαν και κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το παιχνίδι μέσα σε τέσσερα λεπτά και πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Πρώτα ο Παμλίδης στο 32ο λεπτό ήταν εκείνος που ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λεό με σουτ ολοκλήρωσε την πλήρη ανατροπή για τους Ηπειρώτες διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης, Καραχάλιος, Τζίνο, Λέο (76′ Μπάλαν), Ροσέρο, Παμλίδης, Κόντε (76′ Ριένστρα).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Καστάνιο (88′ Βαλιέντε), Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης (74′ Άλβαρες), Μουνάφο, Γκος (46′ Αλάγκμπε), Κρέσπι (74′ Μάντζης), Ζουγλής, Σίτο (63′ Ντιάρα), Μιριτέλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook