H προαναγγελία της S.L του αγώνα ΑΕΚ-Βόλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η ΑΕΚ και ο Βόλος είχαν αναμετρηθεί τέσσερις φορές την περσινή σεζόν, δύο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και δύο τα Playoffs.

Το θέμα από την Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:

“Αρχικά είχαν συναντηθεί για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για την ομάδας της ΑΕΚ την περσινή σεζόν και ο Βόλος επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο της Ριζούπολης στις 27 Αυγούστου 2022 χάρη σε γκολ του Ντέλετιτς.

Ακολούθησαν τρεις αναμετρήσεις για το 2022-23 και μια για τον Α’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος, στις οποίες η ΑΕΚ επικράτησε και στις τέσσερις. Οι τρεις ήταν με γηπεδούχο το Βόλο και η άλλη στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα Stoiximan Playoffs της σεζόν 2022-23.

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με γηπεδούχο την ΑΕΚ υπάρχει ισορροπία με δύο νίκες των Κιτρινόμαυρων, δύο της ομάδας του Βόλου και μια ισοπαλία. Αντίθετα, στη Μαγνησία υπάρχει υπεροχή της ΑΕΚ, η οποία έχει επικρατήσει στα πέντε από τα έξι παιχνίδια που έχουν γίνει εκεί, όπως συνέβη και στον Α’ Γ΄ύρο με το 3-2 υπέρ των Κιτρινόμαυρων που αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 24ο λεπτό λόγω αποβολής του Πέτρου Μάνταλου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα υποδεχθεί το Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, με το γήπεδο της Ριζούπολης να έχει φιλοξενήσει τα τρία από τα προηγούμενα πέντα παιχνίδια τους, ενώ στο μοναδικό που έχει γίνει στο ΟΑΚΑ, ο Βόλος επικράτησε με 2-1. Στο “Γεώργιος Καμάρας” υπάρχει ισορροπία με νίκη της ΑΕΚ, μια νίκη του Βόλου και μια ισοπαλία.

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ

5 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΗ ΑΕΚ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 10-7”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook