Ολυμπιακός: Σκέψεις για απόκτηση δύο χαφ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ενίσχυση της άμυνας και της επίθεσης βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό, ωστόσο ανάγκη υπάρχει και για την απόκτηση ενός τουλάχιστον χαφ.

Δημοσιεύματα εμπλέκουν τους «ερυθρόλευκους» με τους Αγκουστίν Παλαβεσίνο της Ρίβερ Πλέιτ, Μιγκέλ Κρέσπο της Φενέρμπαχτσε και Νίκο Γκονθάλεθ της Πόρτο, με τους Πειραιώτες να μην επιβεβαιώνουν κάτι, όπως άλλωστε συνηθίζουν.

Και οι τρεις περιπτώσεις δεν είναι απλές. Ο Αργεντινός χαφ κοστολογείται στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ ενδιαφέρον γι’ αυτόν υπάρχει κι από άλλες ομάδες.

Ο Πορτογάλος χαφ μόνο με μεταγραφή θα αποχωρήσει από τη Φενέρ, με τις αξιώσεις της να είναι υψηλές. Όσο για τον Γκονθάλεθ, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν τον υπολογίζει στην Πόρτο, ωστόσο αποτελεί μια ακριβή επένδυση από την Μπαρτσελόνα και μόνο με δανεισμό θα μπορούσε να έρθει στον Ολυμπιακό.

Στον σχεδιασμό των Πειραιωτών προβλέπεται η απόκτηση ενός χαφ, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για δεύτερο μέσο, εάν υπάρξει κάποια αποχώρηση από το ρόστερ. Γι’ αυτό και η απόφαση θα ληφθεί προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook